Fisk – det er der da ingen ben i!

Eller jo. Det  er der jo faktisk. Og der kan endda være temmelig mange ben i sådan en fisk. Netop disse mange ben er en af de største udfordringer for mange danskere, når det gælder om at spise mere fisk. For vi spiser langt fra nok fisk her i landet og det på trods af, at vi er omringet af vand. Vand der er fuld af de lækreste fisk. Lige fra havkat og hornfisk til regnbueørreder og rødspætter.  

Spis mere fisk – for din egen skyld

Det er derfor oplagt at spise fisk. Det er ikke alene nærmest lige ved hånden – det er også sundt. Fisk – og i særdeleshed fed fisk – indeholder nemlig de vigtige omega-3 fiskeolier, samt selen, jod og D-vitamin. Ting som kroppen har brug for, og som kan være svære at få fra andre af de fødevarer vi ellers spiser. Samtidig nedsætter indtagelse af fisk også risikoen for hjerte-/kar-sygdomme. Og så er det rent faktisk langt mere bæredygtigt at spise fisk end kød. Så der er grunde nok til at forsøge sig med fisk.

Hent inspiration på nettet

Er du stadig lidt i tvivl om, hvordan du griber det an? Så er du ikke alene. For en af de andre udfordringer, når det gælder fisk, er tilberedningen. Mange er ganske enkelt i tvivl om, hvordan de tilbereder disse mange forskellige fisk. I dag findes der heldigvis en masse gode opskrifter og tips til tilberedning på nettet. Du kan også altid spørge om gåde råd, hvor du køber dine fisk. Og endelig kan du også vælge at få dine fisk med en måltidskasse. På den måde er det også muligt at prøve nogle nye og anderledes fisk, som måske vil falde i din smag!

Få din fisk leveret til døren

En af de leverandører, der har stor forstand og fokus på fisk er Skagenfood. De tilbyder i alt 11 forskellige måltidskasser, så der er lidt at vælge imellem. Her er både kasser med masser af fisk – og kasser hvor der både er fisk og kød. Så der er uden tvivl en kasse der passer til netop dig og din families ønsker og behov. Og som samtidig sikrer at I får alt det gode fra fisken. En klar fordel ved at vælge netop denne måde at få dækket sit behov for fisk er, at alle måltidskasserne fra Skagenfood indeholder opskrifter. På den måde kan du altid være sikker på at tilberede fisken korrekt, så den smager bedst!