Om fiskekasser

Fiskekasser.dk er lavet af en ildsjæl og fiskeelsker for at udbrede kendskabet til fisk og især fisk som en nem spise. Fisk på 15 minutter – det er der ingen ben i, sagde de engang i TV. Med tiden har jeg fået aftale med flere af de firmaer jeg har omtalt. Især den store promovering på de sociale medier har gjort at de fik øjnene op for min rolle som influencer i målgruppen. Med over 3.000 daglige besøg på mine sider om mad og fisk, har jeg fået godt fat og flere følger mig i mine daglige opdateringer og aktiviteter på sociale medier.

De aftaler jeg har er såkaldt affiliate aftaler, som betyder jeg får en lille kommision, hvis en af mine læsere først klikker og senere køber fiskekasser. Det betyder dog ikke at jeg går på kompromis med mine anbefalinger og holdninger til fisk. Fisk er min hjertebarn i madens rige og mine holdninger er ikke til købt eller fals for ussel mammon.

Fiskekasser.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
co2-udledning.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
affald-i-naturen.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk